Entrevista a la professora Pilar Garriga

NOTÍCIES Joan d’Àustria
FULL INFORMATIU DE LA MATÈRIA OPTATIVA
INICIACIÓ AL PERIODISME
http://www.joanaustria.com
Barcelona, 28 de febrer de 2006
 
Entrevista a la professora Pilar Garriga com a motiu del seu nou llibre titulat “l’Home del bosc”
-Com es titula el teu llibre? L’Home del bosc
-De què tracta ? És la segona part del primer llibre que es diu “Un estiu a Borneo” . El protagonista és un adolescent que passa un estiu allà on viu la seva tieta Rosa , que és veterinària i té cura dels oranguntans . En el viatge l’acompanyen la seva millor amiga Mont i la seva mare Claudia
-Quants llibres has publicat ? Aquest és el segon , però també he fet adapcions i traduccions .
-Per què vas escriure aquest llibre ? Va ser com una teràpia i com una manera d’apropar-me a la meva germana Rosa que és una de les protagonistes del llibre . Sempre m’ha agradat escriure històries . També va ser una manera d’entendre el món on la meva germana ha estat vivint durant cinc anys .
-Tots els teus llibres van del mateix tema? És el segon llibre juvenil que faig, però també he escrit contes infantils , relats per a adults i he adaptat còmics i novel.les
-Et queda molt de temps lliure entre el treball a l’institut i el teu hobbie d’escriure llibres? No , solament escric els llibres a l’estiu i quan estic de vacances o a la nit .
-Quant temps has trigat a fer-lo ? He trigat un estiu i part de la setmana santa .
-Guanyes molt fent d’escriptora ? No , més que res és la satisfacció de veure les teves obres publicades i que els nois i les noies s’ho passin bé llegint-les .
-Tens pensat escriure algun llibre més? Sí , ara la meva germana viu a un santuari de ximpanzès a Sierra Leona i ja he començat a recollir informació sobre aquell país : la llengua que parlen , la seva cultura, etc… I quan acabi de recollir aquesta informació , faré l’esqueleta de la novel.la i la començaré a redactar , això sera una aventura més sobre el Martí i la Mont que canviaran de continent .
Sergio Ramírez 1rB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: